Missie

Onze missie is een tevreden en zorgeloze klant. Wij opteren om steeds te werken naar de specifieke behoeften van de klant. Het is de klant die kiest welke dienstverlening hij wenst en wij voeren die naar best kunnen en vermogen uit.

C²S is een onafhankelijk expertisekantoor ten behoeve van verzekeraars, makelaars, bedrijven en particulieren. Deze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat wij in objectiviteit onze vaststellingen doen, schadeoorzaken inschatten en rapporteren aan de klant.

Ons devies is Action – Reaction. Wij treden onmiddellijk in actie en reageren onmiddellijk op elke vraag van de klant.

Dankzij onze specialisatie in nichemarkten zoals transportsector, de bouwsector, groenten & fruit en aanverwante producten of landbouwschades in de meest brede zin van het woord, staan wij garant voor een zeer kwaliteitsvolle dienstverlening terzake.

Alle communicatie, stukken en rapportering worden in een elektronisch dossier bewaard. Klanten kunnen steeds online toegang krijgen tot hun dossier via een persoonlijke login en paswoord en zo de voortgang van een dossier zelf raadplegen. Wij werken ook aan een “cloud”- oplossing zodat klanten steeds hun dossier op elk ogenblik kunnen inzien.

Ook nadat de opdracht voltooid is, staan wij steeds ter beschikking voor verdere opvolging van Uw dossier.

Wij streven tenslotte naar een zeer open en transparante aanrekening van onze kosten en erelonen. Een overzicht van de aangerekende tarieven alsook de aanvraag van offertes zijn steeds vrijblijvend verkrijgbaar op aanvraag.

Bij C²S is uw dossier in goede handen! Daar staan we garant voor!