Wie zijn we

foto_lindsay
Lindsay Cornet

zaakvoerder – verantwoordelijk voor back office

Lindsay heeft een ruime ervaring in de transport- en maritieme sector en is sinds 2010 ook reeds actief bezig in MTSL Surveys waar zij instaat voor de dagelijkse leiding en organisatie van het kantoor. Sinds 2016 is zij zaakvoerder van C²S.

foto_patrick
Patrick Cornet

Senior Surveyor

Patrick stond reeds vanaf zijn kinderschoenen in het “water” van de Antwerpse haven om samen met zijn vader het vak als expert onder de knie te krijgen en heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring. Als zoon van wijlen dhr. Paul Cornet stond hij decennialang aan het roer van Cornet & Kinsbergen Surveys NV. Sinds hij in 2016 de fakkel doorgaf aan zijn dochter Lindsay concentreert hij zich op wat hij het liefste doet: op de barricade staan. Een expert in hart en nieren. Hij treedt tevens regelmatig op als gerechtsdeskundige bij aanstelling door de bevoegde rechtbanken.

foto_kevin
Kevin Stoop

Junior Surveyor

Expert in temperatuur gecontroleerde goederen (vers en diepvries).

thomas profile
Thomas Goossens

Surveyor

Na het aanvangen van de studies Nautische Wetenschappen en het overschakelen naar Logistiek Management werd het slechts in 2013 duidelijk. Voorgaande studies bleken een goede basis om in de expertise wereld wegwijs te geraken. Na 5 jaar ervaring op te doen in voornamelijk Cargo Surveys, begon de eerste samenwerking met C²S in 2018. Vanaf dan werd er meer in het wereldje van de CMR aansprakelijkheid verdiept. Opleiding stopt nooit, na enkele jaren praktijk ervaring geeft de grondige opleiding transportverzekeringen gegeven door ABAM/BVT meer inzichten in het geheel. Verscheidene andere cursussen en opleidingen staan op de planning die enkel maar ten goede kunnen komen tijdens expertises.